Söndagsångest

Söndagen är alltid den värsta dagen på veckan. Man bara sitter hemma hela dagen och får ingenting gjort. Jag har bara suttit i soffan och myst med min familj och kollat på film hela dagen. Vi kollade på Ice Age 5 och Coco. Adam och Kelvin tyckte jätte mycket om båda filmerna men dom passade inte mig och Jörgen så bra. Det är det ända vi gjort idag.

Man försöker planera upp söndagen för att försöka få allt gjort så effektivt som möjligt. Men det slutar alltid med att man lägger sig ner i soffan och ligger kvar där hela dagen. Sen när kvällen närmar sig funderar man över allt man skulle kunna få gjort om man inte var en lat soffpotatis. Så man ligger där kl 21:00 och får ångest över att man är lat och så lovar man sig själv att man ska fixa allt nästa söndag. Men så har det aldrig blivit och kommer troligen aldrig att bli.

Men man får göra det bästa av situationen och blicka framåt i livet.

 

Lämna ett svar