Kalasdagen

Idag firade vi Adams 5 årsdag!!
Vet inte ens var jag ska börja!
Mina föräldrar kom hit imorse och hjälpte oss med allt. Mamma har stått i köket och grejat med tårtor och annat gott, jag har bara dekorerat tårtorna och allt annat har mamma fixat! Världens bästa mamma/mormor. Min pappa och bror hjälpte till med allt fix i lokalen och det blev såklart ett Toy Story tema. Det var fullt med Buzz Lighyear och Woody ballonger runt om i lokalen och det älskade lilla Adam. Strax före två började gästerna droppa in och en stund efter det blev det kaos. Adam var ganska sjuk. Han låg för mesta i soffan och sov, där låg han under nästan hela kalaset – trött, snorig, febrig och gnällig. Han ville inte fika, absolut inte öppna presenter och livet var bara surt för honom. Tråkigt att det skulle bli så just idag.. Stackarn! Så Adams kusiner fick öppna hans presenter, han har fått så otroligt mycket fint! Vilka fina människor Melwin har omkring sig! Även fast Melwin var lite tjurig under själva kalaset så är jag stensäker på att han blir nöjd med sina presenter när han får kolla på dom i lugn och ro! Stort tack till alla som kom och firade Melwin med oss.

Lämna ett svar