Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag allesammans! Jag hoppas alla spenderar denna dagen med sina nära och kära. Min dag har varit helt fantastisk.

Dagen började med att Jörgen kom med frukost och blommor till mig när jag låg i sängen. Jag måste ha den bästa sambon i hela världen! Vi hann ligga där i 10 min och sen kom Adam och Kelvin in och la sig mellan oss och gosade. Det var såklart väldigt mysigt men jag skulle föredra att vara där själv med Jörgen en liten liten stund. Där låg vi i alla fall och gosade i 30 min tills Adam gå ner och kolla på film. Så vi gick ner och satte på Toy Story 3 och åt en lite lunch.

Efter vi ätit klar och filmen var färdig berättade Jörgen att mina föräldrar skulle komma och ta hand om barnen så att vi skulle kunna ha en romantisk middag i stan. Jag blev jätte överraskad och glad.

Mina föräldrar kom ungefär kl 16.00. Då gjorde jag och Jörgen oss klara för att åka. Sen sa vi hejdå och tog bilen ner mot stan. Jörgen hade bokat ett bord på en fin restaurang som jag just nu inte kommer ihåg namnet på. När vi strosat runt på stan i någon timme gick vi till restaurangen och satte oss ner. Jag beställde någon hummer rätt och Jörgen beställde en stor köttbit med potatisgratäng och en jättegod sås till. Vi satt och pratade en lång stund medans vi åt och drack gott. När klockan var runt 20.30 betalade vi och gick iväg. Då gick vi runt på stan en liten stund till och kollade på klädaffärer. Sedan tog vi en taxi hem och gick och la oss.

Denna alla hjärtans dag har nog varit den bästa någonsin.

Lämna ett svar