Playdate

Idag har Adam haft sin bästis Neptuna här. Dom har sprungit runt på gården och lekt i snön, vänt upp och ner på Adams rum, hoppat i min och Jörgens säng, bråkat om leksaker, kramats, låtsas sovit, kört bil, hållit handen, härmat varandra, dansat och haft en alldeles underbar dag. Tror jag iallafall. Melwin älskar verkligen Neptuna, även fast han inte alltid är så sugen på att dela med sig av sina leksaker. Dom är verkligen bästa kompisar. Det är jättekul att se sitt barn ha så kul! Det är ingen annan som kan göra Adam så glad som Neptuna gör honom.

Till middag blev det tacos, typisk fredagsmiddag. Både Adam och Neptuna tyckte det var jättegott. Sen fotade jag barnen och nu tänkte jag sätta mig och kolla igenom bilderna, tror att jag lyckades få några riktigt fina bilder på dom två!

Lämna ett svar