En helt vanlig dag

Inatt väckte Adam mig klockan tre, ungefär två timmar efter att jag hade somnat. Han kom in till vårt sovrum och sa att han var hungrig vilket jag tyckte var konstigt för att han åt två mackor och lite gröt till kvällsfika. Men vi gick till köket och han tryckte i sig två mackor på typ 3 min. Dessutom ville han ha yoghurt också… Han kanske växer supermycket nu? Det jobbiga var bara att han inte ville somna om sen, han låg klarvaken. Så vi gick upp och satte på en film, han drog fram alla leksaker och hade superkul. Vi låg och kollade på film tills klockan var fyra på morgonen. Detta är tyvärr inte den första gången det här har hänt! Jag hade inte lika roligt och höll på att somna varannan sekund. Vi gjorde alltså morgon klockan 3 inatt, härligt va?:) Vi somnade om vid 7 så vi skippade dagis idag.

Lämna ett svar