Skärmskydd och mobilskal

Adam har precis fått sin första telefon i födelsedagspresent, och så sprallig och energisk som han är lär det inte dröja länge innan den åker i marken. Kanske har han ärvt det av sin mamma, men sparsam som jag är så har jag redan köpt hem ett skärmskydd och mobilskal från Copters webbshop till honom för att undvika det förutsägbara och risken att behöva köpa en ny telefon inom kort. Jag tog även tillfället i akt att köpa hem ett även till mig, eftersom att mitt nuvarande skärmskydd blivit väldigt slitet. Vet inte riktigt hur den blivit så sliten och var alla sprickor på skyddet kommit ifrån, måste vara Adam som ligger bakom dem…

Med det sagt ska det bli riktigt skönt att Adam får sin egna telefon att spela med och inte min. Förhoppningsvis behandlar han däremot sin egna med lite mer kärlek än vad han behandlat sin mors telefon – blir annars en väldigt dyr månad. Ja, en månad är vad jag tippar på att Adams telefon klarar av innan den på något sätt går sönder. Kanske borde jag prova med fler än endast ett skärmskydd i taget, eller redan nu gå in och förbeställa fler än dem jag redan beställt. Som jag tidigare skrev, behöver jag vara väl förberedd inför det förutsägbara. Jag är nämligen inte den gladaste när det kommer till ”surprise” moment…

Lämna ett svar