Jag är riktigt duktig

Det gick trögt att sluta med godsaker.. Och börja träna.. Promenader har det inte heller blivit av eftersom vädret är dåligt… Men idag blev jag less. Jag får på mig alla mina kläder men dom sitter inte som förut, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag går all in på godiset här hemma. Så idag blev det på med träningskläderna och musiken. Började med en uppvärmning som jag minns från danslinjen, orkade hela utan att ens bli det minsta trött. Sen så jag köttade jag på med styrka och sen hittade jag en helgrym dans/träningsvideo på YouTube. Jag tycker att nästan all träning är så tråkig, förutom då man är i en danssal och musiken är på max för då tänker man inte ens på att man tränar. Så ja, idag har jag stått och dansat i vardagsrummet framför teven och inbillat mig själv att jag kunde dansa. Så om någon gått förbi vårt hus och sett mig stå och dansa så bjuder jag på den hahah.
Barnen då? Kelvin sov och Adam varvade mellan att dansa med mig och leka med Kelvin! När jag gjorde squats kröp han mellan mina ben och låtsades att det var en tunnel, hahah. Min lilla PT.  Efter drygt 1,5 timme då jag var klar med allt fick jag dessutom applåder och han sa att jag var duktig! Och ja, fan vad jag är grym! Nu ska jag bara ta mig genom kvällen utan att gå på sockerjakt i köket…j

Lämna ett svar