Ingen sömn och magasjuka

Hej det är jag som är Trötter. Hade svårt att somna igår så låg vaken till tre, blev väckt av Adam klockan sju. Var riktigt trött!!! Hade sen en väldigt trevlig förmiddag… Adam spydde två gånger, vet inte varför men gissar på magsjuka. Han har inte velat äta något men har annars varit hur pigg och glad som helst. Så det kanske bara var en mild magsjuka? Eller så kanske det inte riktigt har brutit ut än men det hoppas jag inte på.
Så vi har bara myst här hemma hela dagen – byggt koja, sett på film, badat och ritat. Skrutten har gått omkring med en av sina filtar typ hela dagen, snacka om myskille! När Jörgen kom hem från jobbet for vi till hans föräldrar och åt middag sen åkte vi hem igen. Har ätit ostkrokar och druckit cola. Nu håller jag på att däcka här i soffan… Känns helt underbart att Jörgen börjar lite senare imorgon så att jag får sovmorgon! Jörgen låter mig faktiskt få sova ut varje gång han börjar sent. Han är helt klart bäst!
Hoppas ni har haft en bättre dag än vad vi har haft.

Lämna ett svar